Home > CityNews > شرایط مهاجرت به استرالیا با جدیدترین قوانین اقامت

شرایط مهاجرت به استرالیا با جدیدترین قوانین اقامت

Added: (Sat Aug 11 2018)

Pressbox (Press Release) -

ویزای کار سوئد - کار در سوئد: کار در سوئد (مهاجرت کاری به سوئد، کاریابی در سوئد، چگونگی کار پیدا کردن در سوئد، اخذ ویزای کار در سوئد، وکیل مهاجرت به سوئد، ویزای کار سوئد)، از مناسب ترین و با اعتبارترین شیوه ها برای اخذ ویزای کار سوئد این است که فرد بتواند در کشور یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که شرکتی معتبر در سوئد دارد و یا مدیر یک شرکت معتبر در کشور سوئد می باشد اخذ کند که در این حالت فرد نیز باید شرایط مورد نیاز را داشته باشد. مهاجرت به سوئد از طریق اخذ ویزای کار ، اخذ ویزای کاری سوئد به سادگی سایر کشور ها نیست. اعطاي بورس تحصيلي و مزاياي ناشي از آن صرفاً امتياز اعطايي از سوي سازمان امور دانشجويان است و در صورت وجود اعتبار قابل پرداخت خواهد بود. قانون پناهندگی بر اساس قانون سازمان ملل در این کشور اجرا می‌شود.


چه بسا در خلال این مطالعه متوجه شویم ایتالیا وقعا کشور مورد نظر ما نیست و شاید هم اصلا صورت مسئله از ذهنمان پاک شد و همین جا در کشور خودمان ادامه دادیم. در آلمان بیمه عمومی اجباری است و اگر سن شما زیر مهاجرت به نیوزلند 30 سال باشد با بیمه دانشجویی تقریبا باید 100 یورو تا 200 یورو در سال پرداخت شود اما اگر بالای 30 سال باشید این هزینه حدود 600 یورو در سال خواهد بود.


اگر فرم به آدرس شما پست شده باشد باید آن را ظرف 35 روز از تاریخ صدور نامه به همراه سه کپی ضمیمه ارسال کنید. یکی از جنجالی ترین تغییرات اعمال شده در قانون جدید پذیرش پناهجو این است که از این پس فرار از سربازی نمی تواند دلیلی موجه برای درخواست پناهندگی باشد. در برخی رشته مانند رشته های مالی،علوم اقتصادی،رشته های حوزه مدیریت گذراندن GRE ویا GMATالزامی است.


هزینه های زندگی در بلژیک: با توجه به اینکه این کشور یکی از اعضای اتحادیه اروپا می باشد هزینه های زندگی در این کشور تفاوت چندانی با سایرکشورهای اروپایی ندارد. در وضع قوانین مربوط به مهاجرین، به‌جای پذیرفتن آنان به‌عنوان شهروندان جامعه، کنترل آنان به‌عنوان حاشیه‌نشینان جامعه مد نظر قرار می‌گیرد.


بر اساس مطالبی که فرمودید، امکان اخذ اقامت دانمارک میسر نیست. کسانی که تحت حمایت هستند و هنوز اقامت دائم خود را نگرفته اند برگه ی بیمه ای دریافت می کنند با نام اختصاری (IFH) این برگه هزینه ی بیمارستان، پزشک و خدمات اورژانسی را پوشش می دهد. قوانين مربوط به مهاجران در نروژ، در بسياری از موارد تغييراتی اساسی كرده است و ما همانطور كه قول داده بوديم، خلاصه كوتاهی از مهمترین موارد آن را ترجمه و در اختیار خوانندگان قرار خواهیم داد.


به همین جهت روش های گوناگونی برای مهاجرت این افراد به کشور سوئد وجود دارد که می توان به مهاجرت از طریق کار، سرمایه گذاری، تحصیل و همچنین مهاجرت از طریق ویزای ازدواج اشاره کرد. مهلت درخواست پذیرش برای ترم تابستانی تا اول فوريه و برای ترم زمستانی تا اول سپتامبر می باشد.


لازم به ذکر است کشور های اسکاندیناوی، بسیار سخت ویزا صادر میکنند و از همین جهت، روش سرمایه گذاری ریسک ویزای پایین تری نسبت به روش های کاری و ثبت شرکت دارند. در همان روزهای نخست حضورتان در نروژ مورد معاینه پزشکی قرار خواهید گرفت. فرزند بالای ۱۸ سال می تواند از طریق تحصیل وارد کشور سوئد شود و در شرکت سرپرست خانواده خود مشغول به کار شود و بعد ار گذشت ۴ سال کار ودریافت حقوق وپرداخت مالیات اقامت دائم سوئد را کسب کند.

Submitted by:
Disclaimer: Pressbox disclaims any inaccuracies in the content contained in these releases. If you would like a release removed please send an email to remove@pressbox.co.uk together with the url of the release.